Ovaj vikend naše rukometašice i rukometaši igraju 8 utakmica, od kojih 7 u gostima, dok se najzanimljivija utakmica igra u Krapini, u subotu u 17,00 h u sportskoj dvorani SŠ Krapina.

Rukometašice i rukometaši RK Zagorec, Krapina danas nastavljaju s natjecanjima u svojim ligama. Oni najmlađi, “Katarinini“ dečki, već rano ujutro otišli su u Rugvicu gdje će odigrati četiri utakmice 5 kruga Međužupanijske mini rukometne lige. Prva se utakmica igra protiv ekipe RK Zagorica. Odmah zatim slijedi ogled protiv ekipe PPD, Zagreb. Treću utakmicu naši najmlađi […]

Written By RK Zagorec

On 29/02/2020
"

Pročitaj više

Rukometašice i rukometaši RK Zagorec, Krapina danas nastavljaju s natjecanjima u svojim ligama. Oni najmlađi, “Katarinini“ dečki, već rano ujutro otišli su u Rugvicu gdje će odigrati četiri utakmice 5 kruga Međužupanijske mini rukometne lige. Prva se utakmica igra protiv ekipe RK Zagorica. Odmah zatim slijedi ogled protiv ekipe PPD, Zagreb. Treću utakmicu naši najmlađi igrati će protiv ekipe  RK Bedekovčina, dok će se zadnja utakmica igrati protiv ekipe RK Jamnica.

Djevojčica godišta 2006-2008 koje vodi trener Maroje Martinović idu u Kutinu gdje će se igrati 7.krug Međužupanijske rukometne lige za žene. Prva se utakmica igra u 12,00 sati, a djevojčice RK Zagorec igrati će protiv domaćina, ekipe RK Moslavina, a odmah nakon završetka te utakmice, snage će odmjeriti s ekipom RK Laurus.

Dečki godišta 2004 i mlađi, koje vodi Matina Koprivnjak danas u sklopu 2. Hrvatske rukometne kadetske lige igraju u Velikoj Gorici , gdje ih dočekuje ekipa RK Velika Gorica. Utakmica se igra danas s početkom u 10.45.

I na kraju, zadnja utakmica ovaj vikend se igra u Krapini, dvorana Srednje škole Krapina, gdje dečki godišta 2006. i mlađi igraju 14. kolo 2. Hrvatske kadetske rukometne lige, protiv drugoplasirane ekipe s ljestvice, ekipe RK Moslavina.  Utakmica će početi u 17.00 i biti će jedna zanimljiva utakmica s obzirom da su naši dečki trenutno treći na prvenstvenoj ljestvici, odmah iza ekipe koja nam dolazi u goste. Pozivamo sve navijače RK Zagorec da danas dođu u sportsku dvoranu SŠ Krapina, bodriti naše dečke na putu prema vrhu ljestvice.

Djevojčice koje se natječu u mini rukometu, ovaj vikend odmaraju.

Rukometni klub Zagorec

Magistratska 28

49 000 Krapina

mail: rkzagorec@gmail.com

OIB; 76329501430

IBAN; HR9423400091100215508

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial